Groentecurry
Groentecurry

Hoofdgerecht

Groentecurry

  • Hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 381 kcal / portie

Ingrediënten lijst

300 g zilvervliesrijst
250 g sperziebonen, in stukjes
1 koolrabi, geschild en in kleine blokjes
1 courgette, in blokjes
1 winterpeen, geschild en in blokjes
1 zak vegetarische kroepoek
½ zakje currypasta
50 ml kokosmelk
Scheutje zonnebloemolie
Handje koriander, fijngesneden

BEreidings wijze

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Verhit een scheutje zonnebloemolie in een wok en voeg de sperziebonen, koolrabi en winterpeen toe. Roerbak deze 5 minuten.
  3. Voeg de courgette toe en roerbak het nog 3 minuten. Roer vervolgens de currypasta en kokosmelk door het mengsel en laat in 10 minuten met een deksel op de pan zachtjes garen.
  4. Schep de rijst op de borden en serveer de groentecurry eroverheen. Serveer met kroepoek en verse koriander.

Boodschappen lijst

Tips

Dit recept komt uit Lekker Weten Winter