Gerookte zalmrolletjes gevuld met forelmousse
Gerookte zalmrolletjes gevuld met forelmousse

Voorgerecht

Gerookte zalmrolletjes gevuld met forelmousse

  • Voorgerecht
  • 4 personen

Ingrediënten lijst

200 g gerookte zalm
200 g forelfilet
100 g Griekse yoghurt
1 appel, in piepkleine stukjes
½ komkommer, in piepkleine stukjes
3 el citroensap
1 el olie
Handje dille, klein gesneden
Handje rucola

BEreidings wijze

  1. Pureer voor de mousse de forel met de yoghurt, 2 eetl. citroensap en dille.
  2. Leg 4 lange repen zalm op folie. Schep er één of twee lepels mousse op en rol op. Laat even opstijven in de diepvries.
  3. Meng de komkommer- en appelblokjes met 1 eetl. citroensap, de olie en fijngesneden dille.
  4. Serveer de rolletjes met een beetje rucola en de komkommer-appel salsa.

Boodschappen lijst

Tips

Probeer dit gerecht eens met een glas De Leckere Witte Vrouwenbier.