Meng de ingrediënten voor de marinade in eenplatte schaal.
Leg de groenten - met uitzondering van de aubergine, die absorbeert te veel olie - in de marinade en laat ca. 1 uur staan.
Haal de groenten uit de marinade en leg ze op de barbecue. Bestrijk de aubergineplakken dun met marinade en leg ze er ook bij. Rooster tot alles zacht en gaar is (ca. 6 minuten). Regelmatig keren.
Tips
Wijntip: lekker met Chimango Rosé!
Reviews
Er zijn nog geen beoordeling. Wees de eerste om te beoordelen ( Inloggen )
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept
Laat het ons weten!
Meng de ingrediënten voor de marinade in eenplatte schaal.
Leg de groenten - met uitzondering van de aubergine, die absorbeert te veel olie - in de marinade en laat ca. 1 uur staan.
Haal de groenten uit de marinade en leg ze op de barbecue. Bestrijk de aubergineplakken dun met marinade en leg ze er ook bij. Rooster tot alles zacht en gaar is (ca. 6 minuten). Regelmatig keren.