Gebruik de (Chinese) kool rauw of doe de repen in een vergiet en spoel af met kokend water. Goed uitlekken en/of droog deppen.
Kook de sperziebonen in ca. 4-6 minuten beetgaar.
Maak een pasta met alle boemboe-ingrediënten in de keukenmachine of blender.
Fruit voor de gado-gado de boemboe 5 minuten op laag vuur in een beetje kokosolie. voeg de kokosmelk toe en roer de pindakaas erdoor. Breng de saus op smaak met een beetje azijn. Proef op zout. Check de dikte en voeg eventueel extra water toe of kook heel zachtjes in. Haal van het vuur.
Schik alle groenten op een grote schaal of verdeel over 4 borden. Schenk de gado-gado erover en garneer met ei en koriander.
Tips
Bron: Lekker Weten Zomer
Reviews
Er zijn nog geen beoordeling. Wees de eerste om te beoordelen ( Inloggen )
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept
Laat het ons weten!
Gebruik de (Chinese) kool rauw of doe de repen in een vergiet en spoel af met kokend water. Goed uitlekken en/of droog deppen.
Kook de sperziebonen in ca. 4-6 minuten beetgaar.
Maak een pasta met alle boemboe-ingrediënten in de keukenmachine of blender.
Fruit voor de gado-gado de boemboe 5 minuten op laag vuur in een beetje kokosolie. voeg de kokosmelk toe en roer de pindakaas erdoor. Breng de saus op smaak met een beetje azijn. Proef op zout. Check de dikte en voeg eventueel extra water toe of kook heel zachtjes in. Haal van het vuur.
Schik alle groenten op een grote schaal of verdeel over 4 borden. Schenk de gado-gado erover en garneer met ei en koriander.