Gado Gado met pindasaus
Gado Gado met pindasaus

Hoofdgerecht

Gado Gado met pindasaus

  • Hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 250 kcal / portie

Ingrediënten lijst

750 g gemengde groenten, hapklaar
250 ml kippenbouillon
2 grote vastkokende aardappelen, in plakjes
2 eieren
5 el pindakaas
1 el sambal

BEreidings wijze

  1. Kook of blancheer alle groenten en de aardappels beetgaar (harde soorten eerst). Snijd de aardappels in plakjes.
  2. Kook de eieren hard, pel ze en snijd ze in kwarten.
  3. Leg de warme groenten, aardappels en eieren op een schaal.
  4. Breng voor de pindasaus de bouillon samen met de sambal aan de kook. Voeg de pindakaas in delen toe en roer voortdurend tot je een gebonden saus hebt.
  5. Schep de saus over de groenten en serveer lauwwarm.

Boodschappen lijst