Hoofdgerecht
Falafel bowl met pindadressing
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 400 g couscous, quinoa of rode linzen
- • 400 g wortels
- • 250 g cocktailtomaten
- • 220 g SOTO falafel (of fingerfood)
- • 200 g rode kool
- • 200 g suikermaïs
- • 8 blaadjes sla
- • ½ komkommer
- • DRESSING:
- • 2 el pindakaas
- • 2 el citroen- of limoensap
- • 2 el sojasaus
- • 2 el azijn
- • 2 el ahorn- of agavesiroop
- • 1 el sesamolie
- • 1 teentje knoflook
- • 1 tl gemberpoeder
- • 1 tl Cayenne poeder
- • Zout & peper
- • TOPPINGS:
- • Geroosterd sesamzaad
- • Verse koriander
BEreidings wijze
- Kook de couscous, quinoa of linzen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Verdeel de slablaadjes over de bowls en strooi er de couscous, quinoa of rode linzen over.
- Snijd de komkommer en tomaten in kleine stukjes. Rasp de wortels en rode kool. Verdeel de groenten over de bowls.
- Meng voor de dressing alle ingrediënten in de blender of keukenmachine.
- Bereid de falafel of fingerfood volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg toe aan de bowls en garneer met de toppings. Serveer met de dressing.
Boodschappen lijst
- Zoete mais
1,49 200 Gram
removeadd product to cart - Wortelen
2,99 1 kg
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Agavesiroop
3,69 250 Ml
removeadd product to cart - Shoyu milde sojasaus
4,79 250 ML
removeadd product to cart - Citroenen
3,45 500 Gram
removeadd product to cart - Komkommer
1,99 1 stuks
removeadd product to cart - Pindakaas ongezouten en ongezoet
4,99 500 Gram
removeadd product to cart - Rode kool
2,99 1 stuks
removeadd product to cart - Sesamolie
8,69 500 Ml
removeadd product to cart - Geroosterd sesamzaad
2,89 250 Gram
removeadd product to cart - Volkoren couscous
2,59 500 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is gemaakt door SOTO
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!