Verhit in een andere pan (waar een deksel op kan) een beetje olijfolie en fruit hierin de ui en knoflook. Voeg paprikapoeder en Ras el Hanout toe en brokkel het bouillonblokje eroverheen. Doe de couscous erbij, roer alles goed door en zet het vuur uit.
Giet net zoveel kokend water bij de couscous totdat het net onder staat. Leg het deksel erop en laat 10 minuten garen.
Was en halveer intussen de druiven.
Proef en breng de gare couscous op smaak met peper en zout. Voeg een scheutje olijfolie toe en roer de couscous los met een vork. Meng de amandelen, druiven en munt erdoor.
Verdeel de couscous over vier diepe borden en bestrooi met extra munt.
Tips
Lekker Weten Herfst
Reviews
Er zijn nog geen beoordeling. Wees de eerste om te beoordelen ( Inloggen )
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept
Laat het ons weten!
Verhit in een andere pan (waar een deksel op kan) een beetje olijfolie en fruit hierin de ui en knoflook. Voeg paprikapoeder en Ras el Hanout toe en brokkel het bouillonblokje eroverheen. Doe de couscous erbij, roer alles goed door en zet het vuur uit.
Giet net zoveel kokend water bij de couscous totdat het net onder staat. Leg het deksel erop en laat 10 minuten garen.
Was en halveer intussen de druiven.
Proef en breng de gare couscous op smaak met peper en zout. Voeg een scheutje olijfolie toe en roer de couscous los met een vork. Meng de amandelen, druiven en munt erdoor.
Verdeel de couscous over vier diepe borden en bestrooi met extra munt.