Chocolade brownies met sinaasappel
Chocolade brownies met sinaasappel

Bakken

Chocolade brownies met sinaasappel

  • Bakken
  • 8 personen

Ingrediënten lijst

250 g honing
150 g noten, klein gehakt
100 g tarwe- of speltmeel
100 g chocopasta
80 ml kokosolie
30 g cacao
6 eieren, losgeklopt
1 sinaasappel, de rasp

BEreidings wijze

  1. Oven voorverwarmen op 175°C.
  2. Meng de kokosolie met de honing en klop er de eieren door.
  3. Schep er het meel, de cacao, sinaasappelrasp, en de chocopasta erdoor.
  4. Voeg als laatste de noten toe, en schep alles nog een keer goed om.
  5. Bekleed een bakvorm met bakpapier en verdeel het mengsel erover.
  6. Bak de brownies in ± 30 minuten gaar.
  7. Tip: Als je na 30 minuten de brownies uit de boven haalt en je prikt er met een sateprikker in, dan is deze nog nat. Dat klopt.

Boodschappen lijst