Cashew-zwarte bonenburger met knoflooksaus
Cashew-zwarte bonenburger met knoflooksaus

Hoofdgerecht

Cashew-zwarte bonenburger met knoflooksaus

  • Hoofdgerecht
  • 4 personen

Ingrediënten lijst

4 cashew-zwarte bonenburgers
4 hamburgerbroodjes
4 bladeren kropsla
4 el atjar tjampoer
Scheutje zonnebloemolie
KNOFLOOKSAUS:
1½ teentje knoflook, geperst
4 el vegan mayo
2 el koriander, grof gehakt
1 tl karwijzaad, geroosterd

BEreidings wijze

  1. Verhit de barbecue tot ca. 180°C.
  2. Meng voor de kruidige knoflooksaus de knoflook, koriander, karwijzaad en vegan mayo door elkaar.
  3. Bereid de cashew-zwarte bonenburgers op de barbecue volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  4. Snijd de hamburgerbroodjes doormidden en beleg ze met de burgers met daarop de kropsla, atjar tjampoer en knoflooksaus.

Boodschappen lijst

Tips

Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Zomer 2021