Hoofdgerecht
Cashew-zwarte bonenburger met knoflooksaus
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 4 cashew-zwarte bonenburgers
- • 4 hamburgerbroodjes
- • 4 bladeren kropsla
- • 4 el atjar tjampoer
- • Scheutje zonnebloemolie
- • KNOFLOOKSAUS:
- • 1½ teentje knoflook, geperst
- • 4 el vegan mayo
- • 2 el koriander, grof gehakt
- • 1 tl karwijzaad, geroosterd
BEreidings wijze
- Verhit de barbecue tot ca. 180°C.
- Meng voor de kruidige knoflooksaus de knoflook, koriander, karwijzaad en vegan mayo door elkaar.
- Bereid de cashew-zwarte bonenburgers op de barbecue volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Snijd de hamburgerbroodjes doormidden en beleg ze met de burgers met daarop de kropsla, atjar tjampoer en knoflooksaus.
Boodschappen lijst
- Hamburgerbroodjes
2,99 250 Gram
removeadd product to cart - Atjar Tjampoer
5,19 330 Gram
removeadd product to cart - Cashew zwarte bonen burger
3,99 160 Gram
removeadd product to cart - Vegan mayonaise
2,89 370 Ml
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Karwijzaad
2,89 45 Gram
removeadd product to cart - Koriander
1,99 15 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Zomer 2021
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!