Broccolisoufflés
Broccolisoufflés

Bijgerecht

Broccolisoufflés

  • Bijgerecht
  • 4 personen

Ingrediënten lijst

200 ml room
150 g zachte geitenkaas
100 g oude kaas, geraspt
100 g broccoli, in kleine roosjes
3 eieren
Ook nodig: 4 eenpersoons soufflébakjes, ingevet

BEreidings wijze

  1. Verwarm de oven voor op 160°C. Kook de broccoli 1 minuut voor in kokend water, laat uitlekken in een vergiet en spoel koud af.
  2. Meng de eieren, kazen en de room in een keukenmachine of blender.
  3. Verdeel de broccoli over de soufflebakjes en giet het kaasmengsel erover.
  4. Zet de bakjes in de oven en bak de soufflétjes in ± 45 minuten goudbruin en gaar. Serveer direct als voorgerecht.

Boodschappen lijst

Tips

Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Zomer