Boekweitpannenkoekje met vulling
Boekweitpannenkoekje met vulling

Ontbijt

Boekweitpannenkoekje met vulling

  • Ontbijt
  • 4 personen

Ingrediënten lijst

200 g gerookte zalm
70 g boekweitmeel
2 avocado's
2 eieren
Snufje zout
Olie om in te bakken

BEreidings wijze

  1. Doe het boekweitmeel in een bakje en voeg de eieren en 150 ml water toe. Zorg dat het beslag dun is.
  2. Laat even 10 minuten staan, hierdoor breken de pannenkoekjes minder snel.
  3. Verwarm wat olie in een koekenpan, Giet hier een dun laagje deeg in. Laat de pannenkoek zachtjes garen zonder deksel op de pan. Als deze echt droog is, omdraaien en de andere kant bakken.
  4. Beleg de ene helft royaal met de zalm en avocado en vouw de andere helft eroverheen.

Boodschappen lijst

  • product
    Avocado

    3,98 2 stuks

    remove
    add product to cart
  • product
    Gerookte zalm

    9,49 100 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Eieren

    3,19 6 stuks

    remove
    add product to cart
  • product
    Boekweitmeel

    5,99 1 kg

    remove
    add product to cart

Tips

Enkele andere suggesties voor de vulling: Dunne schijfjes appel met rozijntjes, royaal bestrooid met kaneel. Plakjes banaan met kokosyoghurt, bestrooid met geraspte pure chocola. Plakjes hardgekookt ei met stukjes avocado en zalm. Hummus met komkommer en tomaat. Een restje groente van de vorige dag.