Gril de aubergineplakken (zonder olie) aan beide kanten op een grillplaat, op de barbecue of in een droge koekenpan tot ze gaar, wat zachter of licht geroosterd zin. Laat ze daarna afkoelen.
Meng de geitenkaas met de pijnboompitjes en de gedroogde tomatenstukjes en breng goed op smaak met zout en peper (als contrast met de pure aubergine).
Schep een lepel geitenkaasvulling op de aubergine maat laat de rand vrij. Leg er een paar blaadjes recuola op en rol op.
Besprenkel de rolletjes aan alle kanten met een beetje olijfolie en citroensap en leg ze tot gebruik afgedekt, met de 'sluiting' naar beneden, op een schaal.
Tips
Bron: Lekker Weten Zomer
Reviews
Er zijn nog geen beoordeling. Wees de eerste om te beoordelen ( Inloggen )
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept
Laat het ons weten!
Auberginerolletjes met geitenkaas, pijnboompitten en rucola
Voorbereiding
Gril de aubergineplakken (zonder olie) aan beide kanten op een grillplaat, op de barbecue of in een droge koekenpan tot ze gaar, wat zachter of licht geroosterd zin. Laat ze daarna afkoelen.
Meng de geitenkaas met de pijnboompitjes en de gedroogde tomatenstukjes en breng goed op smaak met zout en peper (als contrast met de pure aubergine).
Schep een lepel geitenkaasvulling op de aubergine maat laat de rand vrij. Leg er een paar blaadjes recuola op en rol op.
Besprenkel de rolletjes aan alle kanten met een beetje olijfolie en citroensap en leg ze tot gebruik afgedekt, met de 'sluiting' naar beneden, op een schaal.