Zomerse loempia met seitan
Zomerse loempia met seitan

Lunch

Zomerse loempia met seitan

  • Lunch
  • 4 personen

Ingrediënten lijst

200 g seitan
200 g komkommer
12 velletjes rijstpapier
12 blaadjes munt
2 bosjes platte peterselie
1 courgette
12 tl gebakken uitjes
12 tl zoetzure chilisaus
Handje zwart sesamzaad

BEreidings wijze

  1. Maak de komkommer en courgette schoon en snijd in smalle reepjes. Snijd de seitan in smalle reepjes. Hak de peterselie en munt fijn.
  2. Bevochtig de rijstvellen elk apart met lauw water en laat zwellen. Leg ze daarna op een vochtig werkblad en bestrijk met de zoetzure saus.
  3. Verdeel de overige ingrediënten erover. Vouw de zijkanten dicht en rol de rijstvellen voorzichtig op.
  4. Bestrooi voor het serveren met zwart sesamzaad.

Boodschappen lijst

Tips

Deze heerlijk frisse en zomerse rolletjes met seitan, komkommer en sesamzaad smaken het lekkerste met sojasaus of zoete chilisaus als dip.