Lunch
Zomerse loempia met seitan
- • Lunch
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 200 g seitan
- • 200 g komkommer
- • 12 velletjes rijstpapier
- • 12 blaadjes munt
- • 2 bosjes platte peterselie
- • 1 courgette
- • 12 tl gebakken uitjes
- • 12 tl zoetzure chilisaus
- • Handje zwart sesamzaad
BEreidings wijze
- Maak de komkommer en courgette schoon en snijd in smalle reepjes. Snijd de seitan in smalle reepjes. Hak de peterselie en munt fijn.
- Bevochtig de rijstvellen elk apart met lauw water en laat zwellen. Leg ze daarna op een vochtig werkblad en bestrijk met de zoetzure saus.
- Verdeel de overige ingrediënten erover. Vouw de zijkanten dicht en rol de rijstvellen voorzichtig op.
- Bestrooi voor het serveren met zwart sesamzaad.
Boodschappen lijst
- Chilisaus Loempia
2,99 240 Gram
removeadd product to cart - Courgette
4,19 2 stuks
removeadd product to cart - Gebakken uitjes
2,89 100 Gram
removeadd product to cart - Verse seitan
5,29 200 Gram
removeadd product to cart - Zwart sesamzaad
3,09 175 Gram
removeadd product to cart - Rijstpapier
3,89 15 stuks
removeadd product to cart - Komkommer
1,99 1 stuks
removeadd product to cart
Tips
Deze heerlijk frisse en zomerse rolletjes met seitan, komkommer en sesamzaad smaken het lekkerste met sojasaus of zoete chilisaus als dip.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!