Hoofdgerecht
Viscurry met rode peper
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 500 g kabeljauwfilet, in stukken gesneden
- • 250 ml kokosmelk
- • 6 sjalotjes, gesnipperd
- • 2 teentjes knoflook, kleingesneden
- • 1 ui, gesnipperd
- • 1 rode peper, zaadlijsten verwijderd en kleingesneden
- • 1 el olijfolie
- • 2 tl gemalen korianderzaad
- • 1 tl gemberpoeder
- • 1 tl kerriepoeder
- • Snufje zout
BEreidings wijze
- Verhit de olie in een wok of grote pan en bak de stukken vis rondom goudbruin. Haal uit de pan.
- Bak in dezelfde pan de gesneden sjalot, ui en knoflook even aan en roer er de chilipeper, gember- en kerriepoeder en gemalen koriander door. Laat 10 minuten op laag vuur fruiten.
- Giet de kokosmelk bij het geurige ui-specerijenmengsel en schep de vis er voorzichtig door. Laat afgedekt 5 minuten zachtjes trekken tot de vis gaar is.
- Serveer met rijst.
Boodschappen lijst
- Rode peper
1,29 45 Gram
removeadd product to cart - Kokosmelk
2,29 400 Ml
removeadd product to cart - Milde olijfolie
5,99 500 Ml
removeadd product to cart - Sjalotten
1,59 200 Gram
removeadd product to cart - Kabeljauwfilet
8,05 230 Gram
removeadd product to cart - Uien
2,69 1 kg
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,49 100 Gram
removeadd product to cart - Gemalen korianderzaad
2,09 30 Gram
removeadd product to cart - Milde kerrie
2,89 35 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Herfst
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!