Hoofdgerecht
Veldslastamp met groente-kaasburger
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 1 kg kruimige aardappelen, geschild en in stukjes
- • 200 ml melk
- • 75 g veldsla
- • 4 groente-kaasburgers
- • 1 rode paprika, in stukjes
- • 1 ui, gesnipperd
- • Paar takjes verse tijm, blaadjes afgerist
- • Kokosolie, om in te bakken
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Kook de aardappelen gaar in ruim water met wat zout.
- Fruit ondertussen de ui in een beetje olie in een koekenpan. Voeg de paprika en de tijm toe en bak mee.
- Bak, tegen het einde van de gaartijd van de aardappels, de groente-kaasburgers in wat olie of boter goudbruin en gaar.
- Giet de aardappelen af, doe de melk erbij en stamp er een grove puree van.
- Roer het paprika-ui-mengsel door de de puree. Proef op zout en peper. Meng de rauwe veldsla erdoor en serveer met de groente-kaasburgers.
Boodschappen lijst
- Volle melk
1,99 1 Liter
removeadd product to cart - Uien
2,59 1 kg
removeadd product to cart - Tijm
1,99 15 Gram
removeadd product to cart - Kruimige aardappelen
2,99 1 kg
removeadd product to cart - Veldsla
2,29 75 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Winter
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!