Veldslastamp met groente-kaasburger
Veldslastamp met groente-kaasburger

Hoofdgerecht

Veldslastamp met groente-kaasburger

  • Hoofdgerecht
  • 4 personen

Ingrediënten lijst

1 kg kruimige aardappelen, geschild en in stukjes
200 ml melk
75 g veldsla
4 groente-kaasburgers
1 rode paprika, in stukjes
1 ui, gesnipperd
Paar takjes verse tijm, blaadjes afgerist
Kokosolie, om in te bakken
Zout & peper

BEreidings wijze

  1. Kook de aardappelen gaar in ruim water met wat zout.
  2. Fruit ondertussen de ui in een beetje olie in een koekenpan. Voeg de paprika en de tijm toe en bak mee.
  3. Bak, tegen het einde van de gaartijd van de aardappels, de groente-kaasburgers in wat olie of boter goudbruin en gaar.
  4. Giet de aardappelen af, doe de melk erbij en stamp er een grove puree van.
  5. Roer het paprika-ui-mengsel door de de puree. Proef op zout en peper. Meng de rauwe veldsla erdoor en serveer met de groente-kaasburgers.

Boodschappen lijst

  • product
    Volle melk

    1,99 1 Liter

    remove
    add product to cart
  • product
    Uien

    2,59 1 kg

    remove
    add product to cart
  • product
    Tijm

    1,99 15 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    remove
    add product to cart
  • product
    Veldsla

    2,29 75 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Rode paprika

    3,99 2 stuks

    ONLINE UITVERKOCHT

Tips

Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Winter