Taco's met gehakt
Taco's met gehakt

Hoofdgerecht

Taco's met gehakt

  • Hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 632 kcal / portie

Ingrediënten lijst

1 pak tacoschelpen
450 à 500 g rundergehakt
1 el olijfolie
1 zakje Taco seasoning
1 ui, gesnipperd
1 pot of blik kidneybonen, afgespoeld en uitgelekt
handvol slablaadjes
1 tomaat, in blokjes
125 g zure room

BEreidings wijze

  1. Verwarm de tacoschelpen zoals staat aangegeven op de verpakking.
  2. Bak intussen het gehakt rul. Voeg de olijfolie, de Taco seasoning en de ui toe en bak even door.
  3. Meng de kidneybonen door het gehakt en verwarm.
  4. Schep het gehaktmengsel in de schelpen en garneer met sla, tomaat en zure room.

Boodschappen lijst

  • product
    Taco shells

    2,89 150 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Milde olijfolie

    5,99 500 Ml

    remove
    add product to cart
  • product
    Taco seasoning

    1,69 30 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Uien

    1,99 1 kg

    remove
    add product to cart
  • product
    Kidneybonen

    1,49 360 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Romatomaten

    3,49 500 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Baby leaf

    2,29 75 Gram

    remove
    add product to cart

Tips

Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Feest