Hoofdgerecht
Roerei met miso-bosui
- • Hoofdgerecht
- • 2 personen
- • 454 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 4 el boter
- • 2 tl shiro miso
- • 4 bosui, in dunne ringetjes
- • 4 eieren
- • 2 sneeën zuurdesembrood, getoast
- • 1 el sesamzaadjes, geroosterd in een droge pan
- • 1 el rode peper-olijfolie
BEreidings wijze
- Verhit 2 eetlepels van de boter samen met de miso in een goede bakpan en bak de bosui hierin op medium vuur voor ca. 3 à 4 minuten.
- Klop ondertussen de eieren los.
- Haal de bosui uit de pan, zet opzij en verhit in dezelfde pan de overige 2 eetlepels boter op medium vuur. Giet de losgeklopte eieren in de pan en zet het vuur laag. Scramble de eieren (of maak een omelet).
- Verdeel het ei over de 2 sneeën brood en garneer met de miso-bosui, het sesamzaad en de pittige olijfolie.
Boodschappen lijst
- Ongezouten roomboter
4,69 250 Gram
removeadd product to cart - Shiro miso
8,49 250 Gram
removeadd product to cart - Bosui
2,99 1 stuks
removeadd product to cart - Glutenvrij zuurdesembrood chia quinoa
6,29 500 Gram
removeadd product to cart - Sesamzaad
2,99 200 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Zomer 2024.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!