Hoofdgerecht
Revuelto met asperges
- • Hoofdgerecht
- • 2 personen
- • 505 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 150 g groene asperges, harde onderkant eraf en in stukjes
- • 100 g Wild Wonders tomaatjes, in partjes
- • 50 ml kookroom
- • 4 eieren
- • 2 ciabatta's, afgebakken zoals de verpakking staat vermeld
- • 2 tenen knoflook, fijngehakt
- • 1 ui, gesnipperd
- • 3 el olijfolie
- • 1 el kappertjes
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Verhit de olijfolie in een bakpan op middelhoog vuur. Fruit de knoflook en ui glazig in ca. 3 minuten. Voeg de stukjes groene asperge toe en bak ze ca. 5 minuten mee.
- Kluts de eitjes ondertussen los met de kookroom en breng op smaak met zout en peper. Voeg het geklutste ei, de tomaten en de kappertjes toe aan de pan en roer al bakkend door elkaar zodat er een mooi roerei ontstaat.
- Serveer het roerei met in stukken gesneden brood.
Boodschappen lijst
- Witte knoflook
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Gele uien
2,29 1 kg
removeadd product to cart - Groene asperges
4,99 250 Gram
removeadd product to cart - Eieren
2,69 4 stuks
removeadd product to cart - Soja cuisine
2,29 250 Ml
removeadd product to cart - Kappertjes
3,29 100 Gram
removeadd product to cart - Glutenvrije ciabatta olijven
3,89 180 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Lente 2024.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!