Revuelto met asperges
Revuelto met asperges

Hoofdgerecht

Revuelto met asperges

  • Hoofdgerecht
  • 2 personen
  • 505 kcal / portie

Ingrediënten lijst

150 g groene asperges, harde onderkant eraf en in stukjes
100 g Wild Wonders tomaatjes, in partjes
50 ml kookroom
4 eieren
2 ciabatta's, afgebakken zoals de verpakking staat vermeld
2 tenen knoflook, fijngehakt
1 ui, gesnipperd
3 el olijfolie
1 el kappertjes
Zout & peper

BEreidings wijze

  1. Verhit de olijfolie in een bakpan op middelhoog vuur. Fruit de knoflook en ui glazig in ca. 3 minuten. Voeg de stukjes groene asperge toe en bak ze ca. 5 minuten mee.
  2. Kluts de eitjes ondertussen los met de kookroom en breng op smaak met zout en peper. Voeg het geklutste ei, de tomaten en de kappertjes toe aan de pan en roer al bakkend door elkaar zodat er een mooi roerei ontstaat.
  3. Serveer het roerei met in stukken gesneden brood.

Boodschappen lijst

Tips

Dit recept komt uit Lekker Weten Lente 2024.