Lunch
Pastasalade met tonijn
- • Lunch
- • 4 personen
- • 467 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 250 g sperziebonen (diepvries), beetgaar gekookt
- • 200 g volkoren fusilli
- • 190 g zongedroogde tomaten, in stukjes gesneden
- • 100 g pitloze groene olijven, uitgelekt en gehalveerd
- • 75 g rucola
- • 4 bosui, in ringen
- • 2 blikjes tonijn, uitgelekt
- • Zout & peper
- • DRESSING:
- • 2 el extra vierge olijfolie
- • 1 el appelazijn
- • 1 el mosterd
- • 1 el honing
- • 1 tl citroensap
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Breng ruim water aan de kook met een theelepel zout. Kook de fusilli beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en spoel koud na.
- Meng voor de dressing de olijfolie met het citroensap, appelazijn, honing en mosterd en breng op smaak met zout en peper.
- Meng de fusilli met alle overige ingrediënten en de dressing.
Boodschappen lijst
- Volkoren fusilli
2,39 500 Gram
removeadd product to cart - Zongedroogde tomaten in olie
3,99 190 Gram
removeadd product to cart - Pitloze groene olijven
3,79 190 Gram
removeadd product to cart - Rucola
1,99 75 Gram
removeadd product to cart - Bosui
2,59 1 stuks
removeadd product to cart - Tonijn naturel
6,29 160 Gram
removeadd product to cart - Appelazijn helder
3,49 750 Ml
removeadd product to cart - Citroensap knijpfles
1,19 200 Ml
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Winter 2023.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!