Hoofdgerecht
Pasta Salsiccia
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
- • 1086 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 400 g korte pasta (bijv. rigatoni)
- • 250 ml soffritto (tomatenbasis)
- • 200 g Parmigiano Reggiano, geraspt
- • 150 g doperwten (diepvries), ontdooid
- • 150 ml soja cuisine
- • 100 ml witte wijn
- • 4 saucijzen of braadworsten
- • 3 gedroogde pepers (piment), of meer naar smaak
- • 2 teentjes knoflook, in dunne plakjes
- • Klein scheutje olijfolie, om in te bakken
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Snijd de worstjes in de lengte open en bak ze in een hete pan in een klein scheutje olijfolie. Prak de worstjes fijn terwijl ze bakken zodat het een soort gehakt wordt. Voeg na 3-4 minuten de knoflook toe, schep om en giet de witte wijn erbij. Laat even inkoken en voeg daarna de pepers toe en bak een paar minuten. Schep de soffritto en de room erdoor en roer tot een mooie egale saus.
- Bereid intussen de pasta al dente zoals op de verpakking staat vermeld.
- Schep de erwtjes en de parmezaan door de saus en meng de afgegoten pasta erdoor. Serveer meteen.
Boodschappen lijst
- Rigatoni quinoa
3,19 500 Gram
removeadd product to cart - Parmigiano Reggiano
6,79 150 Gram
removeadd product to cart - Soja Cuisine
1,49 200 Ml
removeadd product to cart - Chardonnay muscat
10,79 75 cl
removeadd product to cart - Runder saucijs
5,95 220 Gram
removeadd product to cart - Piment
3,29 20 Gram
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,59 100 Gram
removeadd product to cart
Tips
Lekker met een tomatensalade met rode ui en olijven. Dit recept komt uit Lekker Weten Winter 2024.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!