Hoofdgerecht
Opgerolde Turkse Wrap
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
- • 358 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 2 eetl olijfolie
- • 175 g (1 pakje) pulled seitan gyros style, iets kleiner snijden
- • 2 tenen knoflook, fijngehakt
- • 2 trostomaten, in blokjes
- • 1 groene paprika, in blokjes
- • 1 eetl tomatenpuree
- • 1 theel harissa
- • ½ rode ui, in ringen
- • 4 piadine spelt wraps
- • 2 little gems, in dunne reepjes
- • VOOR DE SAUS:
- • 4 eetl yoghurt of een (ongezoete) plantaardige variant
- • 1 theel harissa
- • knoflookpoeder snufje
- • zout & peper
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de pulled seitan samen met de knoflook in 8 à 10 minuten goudbruin, schep af en toe om.
- Meng in een kom de gebakken seitan met de tomaat, paprika, tomatenpuree, harissa en rode ui. Verdeel dit mengsel over de piadines. Bak ze ca. 3 minuten in de oven.
- Meng intussen voor de saus de (plantaardige) yoghurt, harissa en knoflookpoeder en breng op smaak met zout en peper.
- Haal de pizza’s uit de oven, leg de little gem erop en lepel de saus erover. Rol op en serveer direct.
Boodschappen lijst
- Extra vierge olijfolie Spaans
7,99 500 Ml
removeadd product to cart - Pulled seitan gyros style
5,19 175 Gram
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Trostomaten
2,99 500 Gram
removeadd product to cart - Paprika mix
4,59 3 stuks
removeadd product to cart - Tomatenpuree
1,29 70 Gram
removeadd product to cart - Harissa
4,29 125 Gram
removeadd product to cart - Rode uien
1,99 500 Gram
removeadd product to cart - Piadine spelt wrap
3,99 4 stuks
removeadd product to cart - Bindsla (little gem)
2,59 2 stuks
removeadd product to cart - Volle yoghurt
2,39 1 Liter
removeadd product to cart - Knoflookpoeder
4,79 40 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Zomer 2025!
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!