Salade
Komkommer-nectarinesalade met gebakken gama's
- • Salade
- • 2 personen
- • 270 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 100 g gamba's (vers uit de koeling)
- • 1 komkommer, in lange, brede linten
- • 1 nectarine, in dunne partjes
- • Handvol dille
- • 2 el zonnebloemolie
- • DRESSING:
- • ½ citroen, uitgeperst
- • 2 el olijfolie
- • 1 el sushi-azijn
- • ½ el gembersiroop
- • 1 tl chilivlokken
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Meng voor de dressing de sushi-azijn met de gembersiroop, citroensap, chilivlokken en olijfolie. Breng op smaak met zout en peper.
- Verhit de zonnebloemolie in een bakpan en roerbak de gamba's snel warm in ca. 2 minuten.
- Giet de dressing over de komkommerlinten en de nectarinepartjes. Verdeel over 2 borden, leg de gamba's erbij en garneer met takjes dille.
Boodschappen lijst
- Garnalen (gamba's)
6,99 100 Gram
removeadd product to cart - Komkommer
1,69 1 stuks
removeadd product to cart - Nectarines
5,99 4 stuks
removeadd product to cart - Rijstazijn (sushi-azijn)
4,99 250 ml
removeadd product to cart - Gembersiroop
5,39 240 Ml
removeadd product to cart - Chilivlokken
3,89 20 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Zomer 2023.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!