Lunch
Kachumber met rode bietjes
- • Lunch
- • 4 personen
- • 55 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 2 rode bieten, gekookt en in kleine blokjes
- • 2 tomaten, in kleine blokjes
- • 1 komkommer, in kleine blokjes
- • 1 ui, in kleine blokjes
- • 1 rode peper, zaadlijsten eruit en in halve ringetjes
- • 5 blaadjes munt, fijngehakt
- • Handvol korianderblaadjes, fijngehakt
- • Kneep citroensap
- • 1 tl komijnzaad
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Hussel alle groenteblokjes, behalve de bietjes, door elkaar, samen met de chilipeper, gehakte kruiden, het citroensap, komijn en zout en peper.
- Meng daarna de blokjes biet er voorzichtig en losjes door zodat niet alles rood kleurt. Garneer met koriander.
Boodschappen lijst
- Komijnzaad
4,19 40 Gram
removeadd product to cart - Komkommer
1,69 1 stuks
removeadd product to cart - Gele uien
2,29 1 kg
removeadd product to cart - Romatomaten
3,49 500 Gram
removeadd product to cart - Citroensap knijpfles
1,29 200 Ml
removeadd product to cart - Rode bieten
1,50 500 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Herfst
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!