Ontbijt
Havermoutpap met appeltjes
- • Ontbijt
- • 2 personen
- • 490 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 500 ml hazelnootdrink
- • 100 g havermout
- • 25 g pecannoten of walnoten, grof gehakt
- • 2 appels, in kleine blokjes
- • 1 el ahornsiroop
- • 1 tl plantaardige olie
- • 1 tl gemalen kaneel
- • Snuf zout
BEreidings wijze
- Roer de havermout door de hazelnootdrink in een pannetje en voeg ½ theelepel kaneel en een snuf zout toe. Laat al roerend op laag vuur in ca. 10-15 minuten indikken en garen.
- Bak ondertussen de blokjes appel met de overige kaneel in een ander pannetje in de olie zacht.
- Serveer de havermout met de gebakken appeltjes, gehakte noten en een beetje ahornsiroop.
Boodschappen lijst
- Gemalen Ceylon kaneel
2,89 35 Gram
removeadd product to cart - Havermout
1,99 600 Gram
removeadd product to cart - Hazelnootdrink
4,19 1 Liter
removeadd product to cart - Ahornsiroop A-graad
6,79 250 Ml
removeadd product to cart - Natyra appels
3,59 600 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Winter 2024.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!