Ontbijt
Havermoutpap met appeltjes
- • Ontbijt
- • 2 personen
- • 490 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 500 ml hazelnootdrink
- • 100 g havermout
- • 25 g pecannoten of walnoten, grof gehakt
- • 2 appels, in kleine blokjes
- • 1 el ahornsiroop
- • 1 tl plantaardige olie
- • 1 tl gemalen kaneel
- • Snuf zout
BEreidings wijze
- Roer de havermout door de hazelnootdrink in een pannetje en voeg ½ theelepel kaneel en een snuf zout toe. Laat al roerend op laag vuur in ca. 10-15 minuten indikken en garen.
- Bak ondertussen de blokjes appel met de overige kaneel in een ander pannetje in de olie zacht.
- Serveer de havermout met de gebakken appeltjes, gehakte noten en een beetje ahornsiroop.
Boodschappen lijst
- Pecannoten
5,79 150 Gram
removeadd product to cart - Gemalen Ceylon kaneel
2,89 35 Gram
removeadd product to cart - Havermout
1,99 600 Gram
removeadd product to cart - Hazelnootdrink
4,39 1 Liter
removeadd product to cart - Ahornsiroop A-graad
6,79 250 Ml
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Winter 2024.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!