Voorgerecht
Gerookte zalmrolletjes gevuld met forelmousse
- • Voorgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 200 g gerookte zalm
- • 200 g forelfilet
- • 100 g Griekse yoghurt
- • 1 appel, in piepkleine stukjes
- • ½ komkommer, in piepkleine stukjes
- • 3 el citroensap
- • 1 el olie
- • Handje dille, klein gesneden
- • Handje rucola
BEreidings wijze
- Pureer voor de mousse de forel met de yoghurt, 2 eetl. citroensap en dille.
- Leg 4 lange repen zalm op folie. Schep er één of twee lepels mousse op en rol op. Laat even opstijven in de diepvries.
- Meng de komkommer- en appelblokjes met 1 eetl. citroensap, de olie en fijngesneden dille.
- Serveer de rolletjes met een beetje rucola en de komkommer-appel salsa.
Boodschappen lijst
- Milde olijfolie
7,99 500 Ml
removeadd product to cart - Gerookte zalm
9,59 100 Gram
removeadd product to cart - Citroensap knijpfles
1,29 200 Ml
removeadd product to cart - Rucola
1,99 75 Gram
removeadd product to cart - Giga appels
3,59 600 Gram
removeadd product to cart - Yoghurt Griekse stijl
2,35 500 Gram
removeadd product to cart
Tips
Probeer dit gerecht eens met een glas De Leckere Witte Vrouwenbier.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!