Hoofdgerecht
Gemarineerde rode kool met ganzenfilet
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
- • 135 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 300 g ganzenfilet
- • ½ rode kool, in dunne reepjes
- • 100 ml sushiazijn
- • 1 rode ui, gesnipperd
- • 2 el peterselie, gehakt
- • 1 el suiker
- • Zout & peper, gemalen
- • Optioneel: 2 el bieslook, gehakt
BEreidings wijze
- Leg de rodekool en de rode ui samen in een kom en besprenkel met de sushiazijn en de suiker. Laat een half uur marineren. Laat daarna uitlekken in een zeef en schep in een schaal. Meng de peterselie en eventueel de bieslook erdoor. Breng op smaak met zout en peper.
- Bereid de ganzenfilets zoals op de verpakking staat vermeld en serveer met de gemarineerde rodekool.
Boodschappen lijst
- Rode kool
2,59 1 stuks
removeadd product to cart - Rijstazijn (sushi-azijn)
4,99 250 ml
removeadd product to cart - Rode uien
1,79 500 Gram
removeadd product to cart
Tips
Rode Toren van De Leckere is een donker en rijk bockbier met gebrande mout en karamel in de nasmaak. De perfecte partner voor deze kortgebakken ganzenfilet met gemarineerde rode kool. Dit recept komt uit Lekker Weten Herfst 2022.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!