Couscous met linzenburger en spitskool
Couscous met linzenburger en spitskool

Hoofdgerecht

Couscous met linzenburger en spitskool

  • Hoofdgerecht
  • 2 personen

Ingrediënten lijst

130 g volkoren couscous
2 linzenburgers
2 rode ui
1 spitskool
2 el mangochutney
Handje koriander, fijngehakt

BEreidings wijze

  1. Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Pel de ui en snipper grof. Snijd de spitskool in repen en spoel af onder de kraan. Snijd de koriander grof. Verhit bakolie in een hapjespan en fruit de ui 1 minuut. Breng op smaak met komijnpoeder. Voeg de spitskool toe en bak in 4 minuten knapperig en gaar.
  3. Verhit bakolie in een koekenpan en bak de burgers aan beide kanten bruin.
  4. Roer de couscous los met een vork. Schep door de spitskool. Breng op smaak met de chutney, verse koriander, peper en eventueel zout. Serveer met de burgers.

Boodschappen lijst

Tips

Dit recept is afkomstig van Ekomenu