Hoofdgerecht
Couscous met linzenburger en spitskool
- • Hoofdgerecht
- • 2 personen
Ingrediënten lijst
- • 130 g volkoren couscous
- • 2 linzenburgers
- • 2 rode ui
- • 1 spitskool
- • 2 el mangochutney
- • Handje koriander, fijngehakt
BEreidings wijze
- Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Pel de ui en snipper grof. Snijd de spitskool in repen en spoel af onder de kraan. Snijd de koriander grof. Verhit bakolie in een hapjespan en fruit de ui 1 minuut. Breng op smaak met komijnpoeder. Voeg de spitskool toe en bak in 4 minuten knapperig en gaar.
- Verhit bakolie in een koekenpan en bak de burgers aan beide kanten bruin.
- Roer de couscous los met een vork. Schep door de spitskool. Breng op smaak met de chutney, verse koriander, peper en eventueel zout. Serveer met de burgers.
Boodschappen lijst
- Koriander
1,99 15 Gram
removeadd product to cart - Rode uien
1,99 500 Gram
removeadd product to cart - Volkoren couscous
2,59 500 Gram
removeadd product to cart - Spitskool
2,99 1 stuks
removeadd product to cart - Rode linzenburger
4,39 160 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig van Ekomenu
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!