Couscous met groente en vegan shoarma
Couscous met groente en vegan shoarma

Hoofdgerecht

Couscous met groente en vegan shoarma

  • Hoofdgerecht
  • 2 personen
  • 566 kcal / portie

Ingrediënten lijst

200 g vegan roerbakstukjes shoarma
150 ml groentebouillon
125 g couscous
6 radijsjes, in plakjes
1 rode paprika, in kleine blokjes
½ courgette, in kleine stukjes
2 el olijfolie + extra om in te bakken
2 el munt, in reepjes
Zout & peper

BEreidings wijze

  1. Doe de couscous, paprika, courgette en olijfolie in een ruime kom. Breng de groentebouillon aan de kook en giet deze over de couscous. Dek de kom af en laat de couscous 15 minuten wellen, zodat hij gaar wordt en de smaken goed kunnen intrekken. Roer daarna de couscous los en meng er de radijs en munt door. Breng op smaak met zout en peper.
  2. Bereid intussen de vegan shoarma zoals op de verpakking staat vermeld.
  3. Verdeel de couscous en de vegan shoarma over 2 borden.

Boodschappen lijst

Tips

Dit recept komt uit Lekker Weten Lente 2025