Hoofdgerecht
Couscous met groente en vegan shoarma
- • Hoofdgerecht
- • 2 personen
- • 566 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 200 g vegan roerbakstukjes shoarma
- • 150 ml groentebouillon
- • 125 g couscous
- • 6 radijsjes, in plakjes
- • 1 rode paprika, in kleine blokjes
- • ½ courgette, in kleine stukjes
- • 2 el olijfolie + extra om in te bakken
- • 2 el munt, in reepjes
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Doe de couscous, paprika, courgette en olijfolie in een ruime kom. Breng de groentebouillon aan de kook en giet deze over de couscous. Dek de kom af en laat de couscous 15 minuten wellen, zodat hij gaar wordt en de smaken goed kunnen intrekken. Roer daarna de couscous los en meng er de radijs en munt door. Breng op smaak met zout en peper.
- Bereid intussen de vegan shoarma zoals op de verpakking staat vermeld.
- Verdeel de couscous en de vegan shoarma over 2 borden.
Boodschappen lijst
- Volkoren couscous
2,59 500 Gram
removeadd product to cart - Courgette
3,49 2 stuks
removeadd product to cart - Groentebouillonblokjes gistvrij
1,49 6 stuks
removeadd product to cart - Radijsjes
1,99 1 stuks
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Lente 2025
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!