Sauzen & dressings
Bloemkoolspread met cashewnoten
- • Sauzen & dressings
- • 1 persoon
- • 66 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • ¼ bloemkool, in roosjes
- • 50 g oude kaas, geraspt
- • 50 g cashewnoten, gestampt in een vijzel
- • 50 g roomboter
- • Toast
- • Zout en peper
BEreidings wijze
- Bak de bloemkool een paar minuten in de boter. Zet het vuur laag en laat smoren tot de bloemkool gaar is.
- Draai de bloemkool met 100 ml vocht tot een gladde puree in de keukenmachine. Breng op smaak met zout en peper en voeg de noten toe.
- Besmeer toast met de bloemkoolpuree en bestrooi met oude kaas.
Boodschappen lijst
- Ongezouten roomboter
4,69 250 Gram
removeadd product to cart - Pikante geraspte kaas
3,79 150 Gram
removeadd product to cart - Melba toast sesam
1,99 100 Gram
removeadd product to cart - Bloemkool
3,99 1 stuks
removeadd product to cart - Cashewnoten
3,09 120 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Herfst 2017.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!