Zelfgemaakte chocoladepasta
Zelfgemaakte chocoladepasta

Sauzen & dressings

Zelfgemaakte chocoladepasta

  • Sauzen & dressings
  • 4 personen

Ingrediënten lijst

100 g gedroogde abrikozen
10 g cacaopoeder
Snufje gemalen kaneel
Optioneel: kokosbloesemsuiker of honing om te zoeten

BEreidings wijze

  1. Wel de abrikozen 15 minuten in een pannetje met net zoveel water tot ze net onderstaan. Zet daarna het pannetje op het vuur en breng heel langzaam even aan de kook.
  2. Pureer de abrikozen (keukenmachine/staafmixen) met een klein beetje van het weekwater (rest van het weekwater wordt niet gebruikt). Laat afkoelen.
  3. Roer het cacaopoeder en de kaneel erdoor. Voeg naar smaak stevia, kokosbloesemsuiker of honing toe om te zoeten. Bewaar in een afgesloten potje in de koelkast.

Boodschappen lijst