Wraps met kipfilet en tikka masala currypasta
Wraps met kipfilet en tikka masala currypasta

Lunch

Wraps met kipfilet en tikka masala currypasta

  • Lunch
  • 4 personen

Ingrediënten lijst

4 wraps
300 g roomkaas
150 g kipfilet
50 g gehakte walnoten
8 el bieslook, fijngeknipt
4 el mangochutney
2 el tikka masala currypasta

BEreidings wijze

  1. Meng de currypasta en de roomkaas tot een egale crème.
  2. Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking zodat ze zacht worden.
  3. Bestrijk iedere wrap met een dikke laag currycrème. Leg de plakjes kipfilet erop en besmeer met mangochutney. Bestrooi met de walnoten en de bieslook.
  4. Rol de afgekoelde wraps op (eerst onderkant een stukje naar binnen slaan, daarna zijkanten) en verpak ze in plasticfolie. Bewaar tot gebruik in de koelkast.
  5. Snijd de wraps voor het serveren in 2 stukken, en garneer eventueel met extra bieslook.

Boodschappen lijst

Tips

Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Herfst