Warme camembert met honing en rozemarijn
Warme camembert met honing en rozemarijn

Bijgerecht

Warme camembert met honing en rozemarijn

  • Bijgerecht
  • 4 personen

Ingrediënten lijst

1 camembert
1 el honing
1 takje rozemarijn

BEreidings wijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
  2. Pak de camembert uit en doe hem weer terug in het originele houten bakje.
  3. Prik met een mes de bovenkant in en steek er rozemarijnnaaldjes in.
  4. Sprenkel de honing over de bovenkant.
  5. Zet de kaas met bakje en al op een stuk aluminiumfolie en krul de randen van het folie om het bakje.
  6. Zet het bakje in de oven en laat de kaas in 15 minuten zacht worden.
  7. Serveer direct met wat crackers of stukjes broodje om in de kaas te dopen.

Boodschappen lijst

Tips

Bereidingstijd: 20 minuten Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Feest