Walnoten fudge met banaan
Walnoten fudge met banaan

Tussendoor

Walnoten fudge met banaan

  • Tussendoor
  • 8 personen

Ingrediënten lijst

75 g kokosolie
60 g cacaopoeder
10 dadels
1 banaan
Flinke hand walnoten

BEreidings wijze

  1. Smelt de kokosolie in een steelpan. Voeg de cacao toe en meng.
  2. Meng de banaan met de dadels en een klein scheutje water in een keukenmachine of blender tot een zo glad mogelijke pasta. Voeg dit toe aan het kokosolie-cacao mengsel en meng goed door.
  3. Hak de walnoten fijn en voeg het grootste gedeelte door het mengsel, hou wat stukjes walnoot apart.
  4. Bekleed een bakje van 15 cm. x 20 cm. met bakpapier. Schenk het mengsel in het bakje. Bestrooi met de achtergehouden walnoten.
  5. Zet minimaal 1 uur in de koelkast en snij dan in stukken.
  6. Bewaar de fugde na het maken wel in de koelkast, want bij warmere temperaturen gaat de fudge smelten omdat er kokosolie in zit.

Boodschappen lijst

Tips

Dit recept is afkomstig van Wat eet je dan wel