Maak met de tonijn, mayo, ketchup, ½ eetlepel olijfolie, de gesnipperde rode ui en peper en zout een smeuïge tonijnsalade. Beleg hier twee boterhammen mee. Top met rode uiringen en appel.
Leg de andere boterham erop en snijd schuin door.
Meng de tomaat en komkommer, bestrooi met zout en peper en een beetje olijfolie. Eet bij de sandwiches.
Tips
Bron: Lekker Weten Winter 2021
Reviews
Er zijn nog geen beoordeling. Wees de eerste om te beoordelen ( Inloggen )
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept
Laat het ons weten!
Maak met de tonijn, mayo, ketchup, ½ eetlepel olijfolie, de gesnipperde rode ui en peper en zout een smeuïge tonijnsalade. Beleg hier twee boterhammen mee. Top met rode uiringen en appel.
Leg de andere boterham erop en snijd schuin door.
Meng de tomaat en komkommer, bestrooi met zout en peper en een beetje olijfolie. Eet bij de sandwiches.