Tropische fruitcoupe met raw chocokrullen
Tropische fruitcoupe met raw chocokrullen

Dessert

Tropische fruitcoupe met raw chocokrullen

  • Dessert
  • 4 personen
  • 147 kcal / portie

Ingrediënten lijst

100 ml plantaardige room, lobbig geslagen
2 bananen, in stukken of plakken
1 ananas, geschild en in stukken
1 citroen, rasp & sap
Stukje raw chocolade, in krullen geschaafd
Paar blaadjes munt, ter garnering

BEreidings wijze

  1. Meng de stukken ananas en banaan voorzichtig met het citroensap en rasp. Verdeel over 4 mooie coupes.
  2. Garneer met chocokrullen en topjes munt. Geef de geslagen room er apart bij. Meteen serveren.

Boodschappen lijst

Tips

Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Feest Wijntip! Bij fruit hoort deze wijn die even doet dromen van hemel op aarde! Deze Stellar Heaven on Earth is gemaakt van muscatdruiven die gedroogde zijn op rooibostheebladeren! Vegan, biologisch, fair trade en zeer smakelijk!