Dessert
Tropische fruitcoupe met raw chocokrullen
- • Dessert
- • 4 personen
- • 147 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 100 ml plantaardige room, lobbig geslagen
- • 2 bananen, in stukken of plakken
- • 1 ananas, geschild en in stukken
- • 1 citroen, rasp & sap
- • Stukje raw chocolade, in krullen geschaafd
- • Paar blaadjes munt, ter garnering
BEreidings wijze
- Meng de stukken ananas en banaan voorzichtig met het citroensap en rasp. Verdeel over 4 mooie coupes.
- Garneer met chocokrullen en topjes munt. Geef de geslagen room er apart bij. Meteen serveren.
Boodschappen lijst
- Coconut whipping cream
3,89 400 Ml
removeadd product to cart - Raw chocolade 93% extra dark
4,49 70 Gram
removeadd product to cart - Munt
1,99 15 Gram
removeadd product to cart - Citroenen
3,45 500 Gram
removeadd product to cart - Bananen
2,99 1 kg
- Ananas
3,99 1 stuks
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Feest Wijntip! Bij fruit hoort deze wijn die even doet dromen van hemel op aarde! Deze Stellar Heaven on Earth is gemaakt van muscatdruiven die gedroogde zijn op rooibostheebladeren! Vegan, biologisch, fair trade en zeer smakelijk!
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!