Trifle met roggebrood
Trifle met roggebrood

Dessert

Trifle met roggebrood

  • Dessert
  • 4 personen
  • 308 kcal / portie

Ingrediënten lijst

500 g kwark
400 g bosvruchten (diepvries), ontdooid
40 g boter
3 sneetjes Fries roggebrood, verkruimeld
1 mango, in kleine blokjes
1 el rietsuiker

BEreidings wijze

  1. Verwarm de boter in een koekenpan en bak de roggebroodkruimels 2-3 minuten. Voeg de suiker toe en bak kort mee tot het licht karameliseert.
  2. Verdeel de helft van het roggebroodmengsel over 4 wijde glazen of glazen schaaltjes.
  3. Meng al het fruit en verdeel een derde over het roggebrood in de glazen. Schep hierop de helft van de kwark en maak zo een paar laagjes. Eindig met fruit.

Boodschappen lijst

Tips

Dit recept komt uit Lekker Weten Lente.