Pel en snipper de uien. Was de prei en snijd in ringen. Spoel de ringen goed af onder kraan, gebruik bijvoorbeeld een vergiet. Verhit bakolie in een koekenpan en bak de uien en prei aan. Voeg het vegan gehakt toe en bak het 3-5 minuten mee.
Voeg de kidneybonen in chilisaus en de tomatenpuree toe. Verwarm nog even voor 5 minuten. Breng op smaak met knoflook(poeder).
Snijd ondertussen de ijsbergsla en was onder de kraan. Verhit de wraps in een hete koekenpan (zonder olie), totdat ze lichtbruin worden.
Schep de vulling op de wraps, doe een beetje ijsbergsla erbij en vouw de wrap dicht.
Tips
Bron: Ekomenu
Reviews
Er zijn nog geen beoordeling. Wees de eerste om te beoordelen ( Inloggen )
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept
Laat het ons weten!
Pel en snipper de uien. Was de prei en snijd in ringen. Spoel de ringen goed af onder kraan, gebruik bijvoorbeeld een vergiet. Verhit bakolie in een koekenpan en bak de uien en prei aan. Voeg het vegan gehakt toe en bak het 3-5 minuten mee.
Voeg de kidneybonen in chilisaus en de tomatenpuree toe. Verwarm nog even voor 5 minuten. Breng op smaak met knoflook(poeder).
Snijd ondertussen de ijsbergsla en was onder de kraan. Verhit de wraps in een hete koekenpan (zonder olie), totdat ze lichtbruin worden.
Schep de vulling op de wraps, doe een beetje ijsbergsla erbij en vouw de wrap dicht.