Voorgerecht
Tonijncrème met appelvinaigrette
- • Voorgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 1 potje tonijncrème
- • 1 appel
- • 1 sjalot, gesnipperd
- • 2 el olijfolie
- • 1 el witte balsamicoazijn
- • Zout & peper
- • Optioneel: toastjes & tuinkers
BEreidings wijze
- Klop een vinaigrette van de balsamico met de olijfolie, zout en peper en het sjalotje.
- Schil de appel en snijd brunoise (in blokjes van ½ cm). Meng door de vinaigrette.
- Schep een lepeltje tonijncrème op toastjes of mooie lepels. Garneer met appelvinaigrette en tuinkers.
Boodschappen lijst
- Tuinkers
1,09 130 Gram
removeadd product to cart - Extra vierge olijfolie
7,99 500 Ml
removeadd product to cart - Witte balsamicoazijn
6,89 250 Ml
removeadd product to cart - Tonijn rillettes
4,39 120 Gram
- Sjalotten
1,99 200 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Feest
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!