Tarte flambée met Feto
Tarte flambée met Feto

Bakken

Tarte flambée met Feto

  • Bakken
  • 2 personen

Ingrediënten lijst

BODEM:
200 g bloem
3 g gedroogd gist
2 el olie
BELEG:
140 ml sojaroom
2 uien, fijngesneden
80 g cashew- of amandelpasta
1 pakje Feto, in kleine blokjes
Beetje peterselie, fijngesneden
Zout & peper

BEreidings wijze

  1. Kneed bloem, gedroogde gist, olie en een beetje zout met 100 ml water tot een glad deeg en laat 30 minuten rijzen.
  2. Mix de sojaroom met de notenpasta in een hoge mengbeker tot een gladde massa.
  3. Breng op smaak met zout en peper en verdeel over het dun uitgerolde deeg. Verdeel de vetoblokjes en ui over de deegbodem. Bak 8-12 minuten in een voorverhitte oven op 220℃.
  4. Versier met peterselie en serveer.

Boodschappen lijst