Voorgerecht
Steak tartare met een 24-uurs eitje
- • Voorgerecht
 - • 4 personen
 
Ingrediënten lijst
- • 300 g biefstuk
 - • 4 eieren
 - • 1 el ui, gesnipperd
 - • 1 el augurk, gesnipperd
 - • 1 el ketchup
 - • ½ el mosterd
 - • ½ el worchestershiresaus
 - • ½ el hot sauce
 - • Zout en peper
 - • Gemengde salade voor erbij
 
BEreidings wijze
- Leg de eieren 24 uur voor het serveren in de diepvries.
 - Snijd de biefstuk fijn met een scherp mesje.
 - Meng de overige ingrediënten - dus niet de eieren - door het vlees en breng goed op smaak met zout en peper. Bewaar afgedekt in de koeling tot het moment van serveren.
 - Leg de eieren in een bak koud water om ze te laten schrikken. Laat ze op kamertemperatuur komen en pel ze daarna heel voorzichtig. Laat het eiwit er vanaf glijden.
 - Maak 4 mooie tartaartjes van het vlees. Plaats op ieder tartaartje een eidooier. Serveer met salade.
 
Boodschappen lijst
-  Tomatenketchup
3,99 500 Gram
removeadd product to cart -  Fijne mosterd
2,49 170 Gram
removeadd product to cart -  Worcestershiresaus
4,29 140 Gram
removeadd product to cart -  Augurken zoetzuur
3,99 330 Gram
removeadd product to cart -  Hete saus
3,29 140 Ml
removeadd product to cart 
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!






