Spinazie-quesadilla's
Spinazie-quesadilla's

Lunch

Spinazie-quesadilla's

  • Lunch
  • 4 personen

Ingrediënten lijst

8 tortillawraps
200 g spinazie, gewassen en gedroogd
125 g zachte geitenkaas
10 cherrytomaatjes, in kwarten
2 bollen mozzarella, in kleine reepjes
3 el olijfolie
½ ui, gesnipperd
Zeezout en zwarte peper

BEreidings wijze

  1. Verhit 2 eetlepels van de olijfolie in een koekenpan en bak hierin al roerend de ui zacht en goudkleurig in 5 tot 7 minuten.
  2. Voeg nog 1 eetlepel olie toe en doe de spinazie erbij. Roerbak tot het begint te slinken. Breng op smaak met zout en versgemalen peper en draai het vuur uit.
  3. Verdeel de geitenkaas over 4 tortilla’s, leg daarop de spinazie, de klein gesneden tomaatjes en de mozzarella. Dek af met de overgebleven tortilla’s en duw zacht aan.
  4. Verwarm de pan opnieuw en bak hierin de quesadilla’s ca. 2 minuten aan iedere kant tot ze knapperig zijn en beginnen te verkleuren.
  5. 5. Snijd de quesadilla’s in vieren en serveer
  6. direct.

Boodschappen lijst

Tips

Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Lente Je kunt de geitenkaas vervangen door roomkaas voor een milde variant.