Spaghetti carbonara (vegan)
Spaghetti carbonara (vegan)

Hoofdgerecht

Spaghetti carbonara (vegan)

  • Hoofdgerecht
  • 4 personen

Ingrediënten lijst

320 g spaghetti (eventueel volkoren)
1 el olie
180 g plantaardige baconreepjes (ProLaTerre)
1 ui, gesnipperd
1 tl paprikapoeder
1 el worchestershiresaus
250 ml sojaroom

BEreidings wijze

  1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking
  2. Bak de bacon reepjes zachtjes uit in 1 eetlepel olie
  3. Strooi er paprikapoeder over en voeg de worchestershiresaus toe
  4. Voeg de uitgelekte pasta toe en vervolgens de sojaroom
  5. Goed roeren en serveren

Boodschappen lijst

Tips

Dit recept is ingezonden door één van onze klanten, die met een bijzonder product een heerlijke maaltijd op tafel heeft gezet: Ik ben Sonja (34) en doe mijn boodschappen bij Ekoplaza Lemmer. Mijn man en zoons zijn gek op spaghetti carbonara. Ik ben veganistisch, dus eet dat niet. Maar nu heb ik plantaardige baconreepjes van Prolaterre ontdekt. Met bijgaand recept doe ik nu iedereen een plezier.