Spaghetti carbonara
Spaghetti carbonara

Hoofdgerecht

Spaghetti carbonara

  • Hoofdgerecht
  • 4 personen

Ingrediënten lijst

400 g volkoren speltspaghetti
250 g bacon, in blokjes
250 ml sojaroom
200 g Pecorino Romano, geraspt
2 tl worcestershiresaus
Mespunt paprikapoeder
Zwarte peper

BEreidings wijze

  1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Bak ondertussen de bacon uit.
  3. Voeg, als de spaghetti bijna beetgaar is, room, paprikapoeder en worcestershiresauce toe aan de bacon en roer goed door (niet laten koken).
  4. Schep de uitgelekte spaghetti en de pecorino door de roomsaus en meng alles goed door elkaar. Maal er flink peper over en bestrooi naar wens met extra pecorino.

Boodschappen lijst

Tips

Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Zomer