Sevilla salade met quinoa en mango
Sevilla salade met quinoa en mango

Salade

Sevilla salade met quinoa en mango

  • Salade
  • 4 personen

Ingrediënten lijst

500 g quinoa
150 g spinazie, kleingesneden
50 g broccolikiemen
50 g cherrytomaten, in vieren gesneden
4 maïswafels, verbrokkeld
3 mango's, in blokjes
1 avocado, in blokjes
1 bosui, kleingesneden
Peterselie, kleingesneden

BEreidings wijze

  1. Kook de quinoa naar aanwijzingen op de verpakking. Na het koken gaat de quinoa in een glazen pot in de koelkast.
  2. Snij vervolgens de mango, avocado, en tomaat in blokjes en snij de lente-ui, peterselie en spinazie klein.
  3. Mix alle groenten en fruit door elkaar en schep er naar eigen inzicht en behoefte quinoa door.
  4. Verbrokkel de maiswafels tussen je handen en over de salade.

Boodschappen lijst

  • product
    Mango

    3,99 1 stuks

    remove
    add product to cart
  • product
    Quinoa

    4,99 500 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Avocado

    3,98 2 stuks

    remove
    add product to cart
  • product
    Uien

    2,59 1 kg

    remove
    add product to cart
  • product
    Dunne maïswafels

    1,99 120 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Spinazie

    3,99 200 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    remove
    add product to cart

Tips

Dit is een recept van het boek: Eet win-win van Janneke van der Meulen. Door een maiswafel te verbrokkelen over de salade heb je lekkere glutenvrije, vetvrije, e-nummer vrije croutons.