Lunch
Scrambled tofu-wrap
- • Lunch
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 250 g tofu, verkruimeld
- • 2 extra vezel tortillawraps
- • 1 kleine ui
- • 2 el hummus of vegan mayonaise
- • 1 el edelgistvlokken
- • 2 tl gemalen komijn
- • 2 tl gemalen kurkuma
- • 2 tl olijfolie
- • Garnering: babyspinazie, cherrytomaatjes en fijngesneden rode kool
BEreidings wijze
- Bak de ui in de pan met de olie. Voeg geelwortel en komijn toe en verwarm gedurende 30-60 seconden (tot aromatisch). Voeg de tofu toe. Meng totdat de tofu warm is en volledig bedekt met de specerijen. Breng op smaak met de edelgistvlokken.
- Bestrijk de tortilla’s of het stokbrood met hummus of veganistische mayo. Schep de warme scrambled tofu erop. Garneer met babyspinazie, rodekool en cherrytomaatjes.
Boodschappen lijst
- Milde olijfolie
9,99 500 Ml
removeadd product to cart - Baby spinazie
2,59 100 Gram
removeadd product to cart - Uien
2,59 1 kg
removeadd product to cart - Tortilla wraps extra vezels
2,89 6 stuks
removeadd product to cart - Edelgistvlokken
6,99 60 Gram
removeadd product to cart - Cherrytomaatjes
2,29 250 Gram
removeadd product to cart - Tofu naturel
2,49 250 Gram
removeadd product to cart - Rode kool
2,99 1 stuks
removeadd product to cart
Tips
Dit gerecht kun je ook met ei maken. Vervang de tofu dan door 3 geklopte eieren en roer door het ui-specerijenmengsel tot het ei gestold is. Dit recept komt uit Lekker Weten Winter 2021
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!