Sandwich met kip en uienchutney
Sandwich met kip en uienchutney

Lunch

Sandwich met kip en uienchutney

  • Lunch
  • 2 personen
  • 638 kcal / portie

Ingrediënten lijst

2 naanbroden
1 kipfilet, gegrild en in plakjes
50 g vegan geraspte kaas intense
15 g koriander, gehakt
2 el uienchutney
1 el boter, kamertemperatuur
Snuf gemalen komijn

BEreidings wijze

  1. Verwarm het tosti-ijzer of zet een grillpan op het vuur.
  2. Meng de vegan kaas met de gehakte koriander.
  3. Snijd de naanbroden open en besmeer de onderkanten met chutney.
  4. Verdeel de kip en het kaasmengsel erover en leg de bovenkant van het brood erop.
  5. Meng de boter met de komijn en smeer hier beide kanten van het brood mee in.
  6. Grill de sandwiches in een tosti-ijzer of in een grillpan. Gebruik je een pan leg dan iets zwaars op de sandwiches om ze aan te drukken.

Boodschappen lijst

Tips

Tip: ook lekker op een ciabatta Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Lente 2021