Rucola stamppot met vegan vissticks
Rucola stamppot met vegan vissticks

Hoofdgerecht

Rucola stamppot met vegan vissticks

  • Hoofdgerecht
  • 2 personen

Ingrediënten lijst

750 g kruimige aardappelen
250 g cherrytomaatjes
75 g rucola
75 ml amandeldrink
6 vegan vissticks
2 el olijfolie
1 el tuinkers

BEreidings wijze

  1. Schil de kruimige aardappelen en kook ze in water met zout in 20 minuten gaar. Snijd de cherrytomaatjes in vieren.
  2. Verwarm de amandelmelk. Verhit in een koekenpan de olijfolie. Bak de vegan vissticks in enkele minuten goudbruin en krokant. Giet intussen de aardappelen af. Stamp ze met de amandelmelk tot een smeuïge puree.
  3. Schep de rucola en de tomaatjes door de puree. Breng de stamppot op smaak met zout en peper en schep op 2 borden. Leg op elk bord 3 vissticks en bestrooi met de tuinkers.

Boodschappen lijst

Tips

Schep voor een Mediterrane smaak ook 50 gram zongedroogde tomaten in stukjes door de puree. Dit recept is afkomstig van ProLaTerre