Hoofdgerecht
Rösti van knolselderij en zoete aardappel
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
- • 92 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 500 g knolselderij, geschild en grof gesneden
- • 150 g zoete aardappel, geschild en grof gesneden
- • 60 g speltbloem
- • 4 eieren
- • 1 ui, grof gesneden
- • 1 teentje knoflook
- • Beetje rozemarijn, fijngehakt
- • Zout & peper
- • Olie
BEreidings wijze
- Hak de stukken knolselderij, zoete aardappel en ui fijn met de keukenmachine.
- Klop in een mengkom de eieren los en voeg het knolselderijmengsel toe. Knijp het teentje knoflook erboven uit en doe de speltbloem erbij. Voeg naar smaak peper, zout en rozemarijn toe en meng alles goed door elkaar.
- Bak de rösti in porties: verhit olie in een koekenpan, schep hoopjes van ca. 2 eetlepels van het beslag in de pan en druk een beetje plat. Bak aan weerszijden goudbruin.
Boodschappen lijst
- Geurloze kokosolie
4,49 250 ML
removeadd product to cart - Uien
2,59 1 kg
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Eieren
3,19 6 stuks
removeadd product to cart - Speltbloem
3,79 1 kg
removeadd product to cart
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!