Roergebakken groene asperges met pistachenoten
Roergebakken groene asperges met pistachenoten

Bijgerecht

Roergebakken groene asperges met pistachenoten

  • Bijgerecht
  • 4 personen

Ingrediënten lijst

500 g groene asperges, harde onderkantjes verwijderd en gehalveerd
100 g gepelde pistachenoten, grof gehakt en geroosterd
2 teentjes knoflook, fijngesneden
2 bosuitjes, in dunne ringetjes
1 el olijfolie
1 el versgeraspte gember
1 el sojasaus

BEreidings wijze

  1. Verwarm de olie in een pan en fruit hierin de knoflook en gember. Voeg de asperges toe en roerbak beetgaar in ± 5 minuten.
  2. Meng de bosui en sojasaus door elkaar
  3. en roer door de asperges. Warm goed door, haal van het vuur en doe de pistachenootjes erbij. Meteen serveren.

Boodschappen lijst

Tips

Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Lente