Ras el Hanout kaasvlinders
Ras el Hanout kaasvlinders

Tussendoor

Ras el Hanout kaasvlinders

  • Tussendoor
  • 8 personen
  • 88 kcal / portie

Ingrediënten lijst

100 g geraspte oude kaas
1 rol bladerdeeg
1 ei, losgeklopt
2 tl ras el hanout
1 mespunt grof zeezout

BEreidings wijze

  1. Rol het bladerdeeg uit zodat je een rechthoekige, lange lap hebt. Bestrijk met een kwastje met het ei en bestrooi met de ras el hanout, kaas en zeezout.
  2. Rol de lange kanten van het bladerdeeg op tot aan het midden. Leg het pakket even in de koeling om op te stijven.
  3. Verwarm intussen de oven voor op 180°C.
  4. Snijd plakken (‘vlinders’) van 1 cm dik van het bladerdeeg en leg deze op een bakplaat met bakpapier. Bak de kaasvlindertjes af in ca. 20 minuten.

Boodschappen lijst

  • product
    Ras El Hanout

    3,79 35 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Eieren

    3,19 6 stuks

    remove
    add product to cart
  • product
    Bladerdeeg

    3,89 320 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Zeezout grof

    1,39 1 kg

    remove
    add product to cart

Tips

Dit recept komt uit Lekker Weten Lente